Cina Hotspot 12V 200Ah litium rechargeable pak batré ion kalawan IP67 hal ABS Manufacturers na suppliers | Boye

Portabel 12V 200Ah litium rechargeable pak batré ion jeung hal ABS IP67

Pondok Description:

Portable 12V 200Ah rechargeable lithium ion battery pack with IP67 ABS case Specification: Basic characteristics Weight 34kg Size 240*320*140mm BMS Cell balancing, Over-discharge, Over current protection, Over-charge, Temperature protection, Secondary protection. working temperature Charge temperature 0°C ~ 45°C Discharge temperature -20°C ~ 65°C Rated Voltage 12V Rated Capacity 200Ah Charge & Discharge Way of charge CC/CV(Constant Current / Constant Voltage) Sta...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • jéntré produk

    Tags produk

    Portabel 12V 200Ah litium rechargeable pak batré ion jeung hal ABS IP67

    12v bank batré 200ah

    spésifikasi:

    ciri dasar
    beurat 34kg
    ukuran 240 * 320 * 140mm
    BMS Cell balancing, Leuwih-ngurangan, Leuwih panyalindungan ayeuna,  Leuwih-muatan, panyalindungan Suhu, panyalindungan sekundér.
    hawa digawé hawa muatan 0 ° C ~ 45 ° C
    hawa ngurangan -20 ° C ~ 65 ° C
    dipeunteun tegangan 12V
    Kamampuh dipeunteun 200Ah
    Muatan & ngurangan Jalan muatan CC / CV (Constant Ayeuna / Constant tegangan)
    Baku Cas Ayeuna 4A atawa ngaropéa
    Max Cas Ayeuna 5A atawa ngaropéa
    Max Cas tegangan 12.6V
    Kontinyu ngurangan Ayeuna 30A atawa ngaropéa
    Puncak ngurangan Ayeuna 90A atawa ngaropéa
    Ngurangan Cut-off tegangan 9V

    Produk urang nu ngaropéa, jadi data utama bisa dirobah ku customer urang  requirements.

    12v pak batré 200ah
    12v 200ah kakuatan bank batré

    Urang ogé boga litium batré batré gudang surya 12v / 24v / 36v / 48v / 51.2v / 60v / 72v / 96v, Mangga ngirim kami rinci sasuai ka nu Anjeun, sangkan bisa nawiskeun Anjeun solusi kakuatan pangalusna.


  • saméméhna:
  • Hareup:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami

    kategori produk

      WhatsApp Online Chat!